Sergio Tacchini Tenniskleding

Sergio Tacchini is een voormalig professioneel tennisser die in 1966 zijn eigen merk oprichtte. Het was zijn idee om elegante en stijlvolle tenniskleding te maken. Dit is zeker gelukt. De kleding is erg comfortabel, heeft een uitstekende kwaliteit en is bovendien een genot voor het oog. De tenniskleding van Sergio Tacchini kan dan ook erg goed casual gedragen worden. Ben jij op zoek naar tenniskleding met deze eigenschappen? Dan is de tenniskleding van Sergio Tacchini jouw ideale keuze!


Assortiment Sergio Tacchini

TennisDirect biedt u het grootste assortiment aan Sergio Tacchini tenniskleding. Dankzij de grote hoeveelheid keuze en vele kleuren kan er eindeloos gecombineerd worden. In de zomer kan er tijdens warme temperaturen heerlijk getennist worden in een tennispolo met een short of een leuke tennistank met tennisrokje. Natuurlijk heeft Sergio Tacchini ook gedacht aan de echte diehards die met weer, wind en lage temperaturen het liefst buiten op de zaal gaan staan. Met de jackets, vesten en lange broeken blijf je ook tijdens de oudere perioden heerlijk warm.

Door de grote collectie Sergio Tacchini tenniskleding is er voor een ieder wat wils. Heren, dames, jongens en meisjes kunnen allemaal terecht bij TennisDirect als het gaat om Sergio Tacchini tenniskleding.

Met alleen Sergio Tacchini tenniskleding kunt u nog niet direct de baan op. Maak uw outfit helemaal compleet met Sergio Tacchini accessoires. Zo gaat u nooit meer onvoorbereid de baan op!


Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en bestel deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Lees meer
Sergio Tacchini tenniskleding
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk Sergio Tacchini Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.