Tenniskleding

Pure Lime Tenniskleding

Het scandinavische sportmerk Pure Lime ontwerp sportkleding voor vrouwen met als doel om het beste uit jezelf te kunnen halen. De tenniskleding van Pure Lime is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar comfortabele tenniskleding, gecombineerd met fashion en een fijne pasvorm. Zoals zij zelf zeggen zit de "wow-factor" hem niet in alleen de uitstraling of de comfort, maar in de synergie tussen de twee. Voel je fijn én vrouwelijk.

Assortiment Pure Lime

Met de Pure Lime tenniskleding collectie kan dankzij het tijdloze design oneindig gecombineerd worden. Tennissers kunnen elke periode terecht bij de tenniskleding van Pure Lime. Voor in de zomer, wanneer warmere temperaturen de overhand nemen, zijn er diverse tennisshirts, tennistops en rokjes. Natuurlijk heeft Pure Lime ook gedacht aan de echte diehards die met weer, wind en lagere temperaturen gewoon buiten op de baan willen staan. Jacks en lange broeken zorgen ervoor dat je met lagere temperaturen warm blijft tijdens een wedstrijd of training. Maar ook voor ondergoed ben je bij Pure Lime aan het juiste adres. Pure Lime maakt sportbeha's en onderbroekjes die er modieus uitzien, maar die vooral goede ondersteuning bieden, wat essentieel is tijdens het sporten.


Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.