Tenniskleding

K-Swiss Tenniskleding

K-Swiss is opgericht in Amerika door twee broers uit Zwitserland. De broers (Art en Ernie Brunner) waren fanatieke skiërs en tennissers en ontworpen de eerste volledige leren tennisschoen: de K-Swiss Classic. De schoen werd uiteindelijk een stijlicoon zowel op als naast het tennisveld. Hedendaags produceert K-Swiss nog vele andere producten waaronder K-Swiss Tenniskleding. Bij TennisDirect vind je een uitgebreid aanbod aan tenniskleding. De tenniskledingcollectie van K-Swiss bestaat onder andere uit tennis trainingsbroeken, tennispolo's, tennisrokjes en nog veel meer!

Assortiment K-Swiss

TennisDirect biedt het mooiste en grootste assortiment aan K-Swiss tenniskleding aan. Dankzij de grote hoeveelheid keuze kan er met K-Swiss tenniskleding eindeloos gecombineerd worden. Hierdoor ga je altijd stijlvol de baan op. 's Zomers kan er heerlijk getennist worden in een K-Swiss tennisshort, tennisshirt of rokje. Natuurlijk heeft K-Swiss ook gedacht aan de echte diehards die met weer, wind en de laagste temperaturen toch buiten de baan op willen. Jacks en lange broeken zorgen er voor dat je zelfs met barre weersomstandigheden heerlijk warm blijft.

De tenniskleding van K-Swiss is met de grootste zorgvuldigheid ontworpen. Hierdoor zorgt de tenniskleding niet alleen voor het ultieme draagcomfort waardoor je zelfs in het heetst van de strijd de sportprestaties optimaliseert, maar ook een fantastische uitstraling waardoor je altijd de aandacht trekt op de tennisbaan en daarbuiten.

Door de grote collectie K-Swiss tenniskleding is er altijd en overal voor ieder wat wils. Heren en dames kunnen allemaal terecht bij TennisDirect als het gaat om K-Swiss tenniskleding.

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en bestel deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in