Tenniskleding

Ellesse Tenniskleding

Ellesse is een internationaal sportmerk dat in 1959 is opgericht door de Italiaan Leonardo Servadio. Van origine is Ellesse een skikleding merk, maar een aantal jaar later is tenniskleding daarbij gekomen. De collecties van Ellesse combineren de Italiaanse stijl met functionaliteit. Bekende tennissers die momenteel gesponsord worden door Ellesse zijn onder andere de Spaanse Feliciano Lopez en de Oekraïense Elina Svitolina.

Assortiment Ellesse

TennisDirect biedt het nieuwste assortiment van Ellesse tenniskleding aan. Dankzij het brede assortiment kan er met Ellesse sportkleding eindeloos gecombineerd worden. Hierdoor ga je altijd stijlvol de baan op. 's Zomers kan er heerlijk getennist worden in een Ellesse tennisshort, tennisshirt of rokje. Natuurlijk heeft Ellesse ook gedacht aan de echte diehards die met weer, wind en de laagste temperaturen toch buiten de baan op willen. Truien en lange broeken zorgen er voor dat je zelfs met barre weersomstandigheden heerlijk warm blijft.

Bij TennisDirect hebben we zowel dames- als herenkleding van Ellesse.

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in