Racket testdag STORE Zoetermeer

 

Ben jij toe aan een nieuw racket, maar weet je niet goed welke? Meld je aan voor de racket testdag bij onze TennisDirect STORE Dekker Zoetermeer!

Een racket dat bij jouw speelstijl en kracht past is van enorm belang en kan niet alleen jouw spel ten goede komen, maar ook vervelende blessures helpen te voorkomen. Tijdens de racket testdag krijg jij uitleg over de diverse soorten tennisrackets en kan jij rackets naar keuze testen op de gereserveerde banen van Dekker Zoetermeer. Onze racketspecialisten kunnen jou vervolgens voorzien van een persoonlijk racketadvies. Na de TennisDirect racket testdag weet jij precies welk tennisracket het beste bij jouw wensen past!

 

Waarom een racket testdag?

  • Uitleg over de verschillende type tennisrackets
  • Mogelijkheid om meerdere racketes te testen
  • Zelf ervaren welk racket het beste bij jouw wensen past
  • Persoonlijk advies op de baan van onze racketspecialist

Bekijk hier ons volledige assortiment tennisrackets. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Programma

Zo'n 15 minuten voor aanvang ben je al van harte welkom voor een kop koffie of thee. Onze racketspecialist zal starten met een uitleg over de verschillende type rackets die er zijn. Hierbij kun je vragen stellen en bepalen welke rackets je zou willen testen. Onze racketspecialist helpt je graag bij deze keuze. Vervolgens kun je de baan op en ontdekken of de gekozen rackets bij jouw speelstijl en wensen passen.

Heb je al bepaalde rackets op het oog? Laat dit ons van te voren weten, dan zorgen wij dat deze aanwezig is in de winkel. Neem ook gerust je oude racket mee, zodat onze specialist nog beter advies op maat kan geven. Let op: tennisschoenen zijn verplicht om te kunnen testen op de binnenbanen van Dekker Zoetermeer.

 

Waar en wanneer?

De testdag vindt plaats van in onze TennisDirect STORE bij Dekker Zoetermeer. Zie voor de beschikbare data onderstaande informatie.

TennisDirect Store Zoetermeer
Scheglaan 12
Zoetermeer

 

MELD JE NU AAN!

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een testdag. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging met alle informatie. Er is plek voor maximaal 20 personen.