Vorige pagina

Prince Tour Xtra Power 15L 200M

SKU
td_60.10632
  • Merk: Prince
  • Snaartype: Controle, Duurzaamheid, Spin

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Prince Xtra Power is een duurzame monofilament snaar die ideaal is voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een uitstekende mix van spin en controle. De hoge elasticiteit maakt de snaar erg soepel en stelt de speler in staat om met spin en controle te spelen. Daarnaast is de snaar zo gefabriceerd dat het grootste deel van de trillingen wordt opgevangen door de snaar zelf. Doordat er weinig trillingen optreden bij het balcontact, kan er meer power in de slagen gelegd worden.

De Xtra Power is een polyester snaar met een elastisch thermopoly ontwerp. De elasticiteit maakt de snaar erg soepel en stelt de speler in staat om met veel spin en controle te spelen. De sterke polyester snaar beschikt over een hoge duurzaamheid en slijtvastheid waardoor hij langere tijd mee zal gaan. De Tour XP is een sterke en duurzame polyester snaar die de speler een goede mix van controle, spin en power biedt.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is. 

Meer informatie
SKU td_60.10632
Artikelcode leverancier 7J932-020
Materiaal Polyester
Snaarverpakking Rol
Merk Prince
Snaartype Controle, Duurzaamheid, Spin
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Prince Tour Xtra Power 15L 200M
Je waardering