Over TennisDirect

 

hz

 

Wie is TennisDirect?

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Vanuit onze wens om kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar te maken voor alle tennissers.

Klantenservice TennisDirect Dit doen we al ruim 10 jaar met veel plezier. We geven je toegang tot het complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Dus niet 2 of 3 rackets van ieder merk, maar alle rackets. Hetzelfde geldt voor kleding en schoenen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan helpen we je graag bij het vinden van het juiste materiaal. Bij rackets kun je het ook zelf ervaren, door vrijblijvend een racket te testen. Op alle andere vragen over de juiste gripmaat, bespanning of schoen, geven we je graag een passend antwoord.

Dit doen we met een club sportieve en enthousiaste medewerkers vanuit ons kantoor in Warmond. Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Bestel je producten dan online en kom ze afhalen bij ons afhaalpunt dat iedere werkdag van 9:00 tot 17.30u geopend is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van jouw favoriete merken en speciale acties voor onze fans, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook blijf je op de hoogte van speciale acties, de nieuwste collecties en leuke winacties.

Ben je tennistrainer of zit je in het bestuur van een vereniging? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. We leveren graag producten en diensten op maat. Neem alvast een kijkje op de trainerspagina.

We wensen je veel winkelplezier in onze shop en vooral veel tennisplezier!

Klantenservice
Bij de klantenservice kun je terecht met alle vragen over rackets, bespanmachines, snaren, etc. Ook kun je hier terecht voor vragen over bestelde artikelen en eventuele sponsorcontracten, offertes voor tennisballen en alle overige vragen over producten in onze webshop. Aarzel niet om contact op te nemen via info@tennisdirect.nl of telefonisch via 0252-219107.

Administratie
De administratieafdeling verzorgt de dagelijkse administratie van TennisDirect. Heb je vragen over facturen of openstaande betalingen, stuur dan een e-mail naar administratie@tennisdirect.nl. Vergeet daarbij niet je relatienummer en factuurnummer te vermelden.

 

hz

 

Partners van TennisDirect

We werken graag samen met partijen die dezelfde passie voor tennis hebben. We wisselen kennis uit en houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met als doel om gezamenlijk de tennisser zo goed mogelijk te bedienen. Hieronder lees je meer over onze belangrijkste partners.


Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond

ABN

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland.

Ruim 1700 tennisverenigingen, en daarmee 600.000 tennissers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB tot doel het promoten van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Ten slotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen.

TennisDirect is sinds april 2016 official supplier van de KNLTB

 

hz

 


ABN AMRO World Tennis Tournament

ABN Het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort al jaren tot de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland.
Sinds 1974 is ABN AMRO sponsor van het toernooi, dat in de beginfase onderdeel uitmaakte van de WCT-Series (World Championship of Tennis), de voorloper van de ATP World Tour. In dit jaar schreef de Nederlander Tom Okker het toernooi op zijn naam. Het duurde even voordat er nog een succes kwam vanaf Nederlandse bodem. In 1995 pakte de huidige toernooidirecteur, Richard Krajicek, de titel. In 2018 schreef niemand minder dan Federer het toernooi op zijn naam.

TennisDirect is sinds 2012 Business Partner van het ABN Amro toernooi.

 

hz

 


VNT, Vereniging Nederlandse Tennisleraren

VNT

De geschiedenis van de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren begint op 4 maart 1929. De VNT is daarmee de oudste vakvereniging van Nederland.
Het geven van kwalitatief hoogwaardig tennisonderricht en het mede ontwikkelen van de tennissport vindt de VNT een belangrijke taak van de tennisleraar.
Als missie heeft de VNT daarom het behartigen van de vakmatige belangen van tennisleraren en het verlenen van diensten aan haar leden met als doel het vak te beschermen en te ontwikkelen en de kwaliteit van het tennisonderricht te verhogen.
Belangrijk tijdens het uitoefenen van het vak van tennisleraar is het gebruik van goede materialen en het geven van een passend advies over rackets en kleding aan leerlingen.
TennisDirect voorziet de leraren van juiste materialen en bijbehorend advies, altijd vanuit het perspectief van de tennisser.

TennisDirect is sinds 2007 partner van de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren.

 

hz

 


TENNiS Magazine

Tennis.nl

TENNiS Magazine is het grootste tennis magazine op de Nederlandse markt en staat garant voor alles wat men wil weten over tennis en de wereld daaromheen.
Informatie m.b.t. het magazine vind je hier: https://www.tennisdirect.nl/tennis-magazine

TennisDirect is Business Partner van TENNiS Magazine.

 

 

 

hz

 


Toernooi.nl

Toernooi.nl

Zoals je misschien uit eigen ervaring weet is het organiseren van een toernooi een tijdrovende aangelegenheid. De Toernooi Planner van Toernooi.nl bespaart organisatoren veel tijd en moeite in de voorbereiding van een toernooi, maar ook tijdens en na het toernooi is het een onmisbare hulp. Met een muisklik kunnen wedstrijden gepland worden, schema’s afgedrukt worden etc. Op eenvoudige wijze worden de toernooiresultaten online beschikbaar gesteld voor deelnemers, ouders, pers en andere fanaten. Via de Toernooi Planner kunnen toernooien automatisch online worden gezet op de website www.toernooi.nl. Op dit moment is 90% van alle toernooien gekoppeld aan Toernooi.nl. Het platform dus voor de toernooispeler.

TennisDirect werkt sinds 2004 samen met Toernooi.nl en is de exclusieve shoppartner van de website.

 

hz

 


Amstelpark Tennis Academy

Amstelpark Tennis Academy

Amstelpark Tennis Academy in Amsterdam is gespecialiseerd in het opleiden van talentvolle jonge tennissers. De complete Amstelpark Pro Academy trainingsprogramma’s bieden talenten professionele tennislessen naar internationale maatstaven én begeleiding op fysiek en mentaal gebied. Amstelpark Tennis Academy is de enige tennisschool in Nederland die specialisten op elk gebied op één locatie heeft verzameld. Hier kun je o.a. terecht voor tennis- en conditietrainingen, mental coaching, fysiotherapie, fitness, studiebegeleiding en intern verblijf. Onder leiding van Hugo Ekker, voormalig bondscoach van Jong Oranje en trainer van ATP/WTA-spelers, is een ervaren team samengesteld.

 

hz

 

Contactinformatie

TennisDirect 
Postbus 57
2170 AB Sassenheim
Nederland
NL: Tel: 0252-219107

Vestigingsadres Hoofdkantoor:
TennisDirect
Veerpolder 32
2361 KW Warmond
Nederland

Vestigingsadres Store Amsterdam:
TennisDirect Store Amstelpark
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Nederland
0252-200015

Vestigingsadres Store Zoetermeer:
TennisDirect Store Dekker Zoetermeer
Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
Nederland
0252-200011

Vestigingsadres Store Den Bosch:
TennisDirect Store Den Bosch
Sint Teunislaan 68
5231 BR 's Hertogenbosch
Nederland
073-8200370

Let op : Bezoek op het hoofdkantoor is alleen mogelijk op afspraak

KVK nummer: 28085635
BTW nummer: NL817380346B01

 

hz

 

E-mailadressen:

E-mail Algemeen: info@tennisdirect.nl
E-mail Teamkleding: teamkleding@tennisdirect.nl
E-mail Administratie: administratie@tennisdirect.nl

 

hz

 

Bankgegevens

IBAN:
BIC:

NL27ABNA0570359880
ABNANL2A

Vermeld bij het betalen van een factuur altijd het factuurnummer en uw relatienummer!

 

hz

 

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.30 uur

Uiteraard kun je 24 uur per dag terecht op onze website!

Store Amsterdam & Store Zoetermeer
Dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00.
Op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00

Store Den Bosch
Maandag t/m woensdag van 09:00 tot 18:00.
Donderdag en vrijdag van 09:00 tot 21:00.
Op zaterdag van 09:00 tot 17:00

hz

 

Privacy Policy

Wanneer je gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij je gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor je de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom je ons verzoekt, of waaraan je deelneemt) en de evaluatie daarvan.

Tijdens je bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek.

Indien je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door jou verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om je informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor jou interessant kunnen zijn.

De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s).

Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).