Vorige pagina

Head Graphene XT Radical MPA

SKU
td_20.17008
  • Type Racket: Controle, Power, Spin
  • Bespannen Geleverd?: Nee

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Head Graphene XT Radical MP A is afkomstig uit de Radical Graphene XT collectie van HEAD. De Radical collectie staat voor veelzijdigheid en creativiteit. De verbeterde Graphene technologie biedt optimale gewichtsverdeling waar spelers het nodig hebben. Dit zorgt voor maximaal speelgemak en extra wendbaarheid voor de veelzijdige spelers.

De veelzijdige Radical MPA is iets lichter dan de Radical Pro en biedt een uitstekende combinatie van extra power en goede hanteerbaarheid. Dit middelzware racket weegt 295 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het racket biedt al redelijk veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog veel power. Het balanspunt van 315 mm zorgt voor meer balcontrole en de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 630 cm2 voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
Het Graphene XT materiaal is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, is maar liefst 30% sterker gemaakt om een nog betere gewichtsverdeling te kunnen bieden. Hierdoor krijg je een betere wendbaarheid en kun je nog makkelijker snelheid in je slagen leggen om je tegenstanders weg te blazen.

De ASP technologie, aangepaste snarenpatroon, bestaat uit 2 verschillende sets. Bij dit racket worden aparte tubings geleverd zodat er gewisseld kan worden tussen een 16/16 en 16/19 snarenpatroon. Het open snarenpatroon van 16/16 zorgt dankzij de grotere mazen voor een langer balcontact en meer spin. Het snarenpatroon van 16x19 zorgt daarentegen voor meer balcontrole.

Meer informatie
SKU td_20.17008
Artikelcode leverancier 230226
Doelgroep Senior
Racketgewicht 295 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 630 cm2
Snarenpatroon 16 x 16/16 x 19
Racket Lengte Standaard
Productlijn Radical
Type Racket Controle, Power, Spin
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Head Graphene XT Radical MPA
Je waardering
Maattabel