Vorige pagina

Head Graphene XT Prestige Rev Pro

SKU
td_20.17065
  • Type Racket: Controle
  • Bespannen Geleverd?: Nee

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De HEAD Graphene XT Prestige Rev Pro is afkomstig uit de Prestige collectie van HEAD. Deze collectie beschikt over een mat zwart design met rode details en is geschikt voor technische spelers die streven naar ultieme precisie. De Kroatische speler Marin Čilić is het gezicht van de Prestige collectie en speelt zelf met de Prestige Rev Pro.

De Prestige Rev Pro is wat lichter dan de Pro en MP en zorgt voor een hoge wendbaarheid en ultieme controle. Het racket weegt 300 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop precisie en gevoel voor terug. Het balanspunt van 315 mm biedt veel balcontrole en de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook uitstekend aan het net te gebruiken is. Het kleine racketblad van 600 cm2 vraagt een goede techniek en timing van de speler. Het kleine racketblad heeft een kleine sweetspot(=ideale plaats om de bal te raken) en zorgt voor veel gevoel en controle.

Toegepaste technologieën
Het Graphene XT materiaal is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, is maar liefst 30% sterker gemaakt om een nog betere gewichtsverdeling te kunnen bieden. Hierdoor krijg je een betere wendbaarheid en kun je nog makkelijker snelheid in je slagen leggen om je tegenstanders weg te blazen.

Meer informatie
SKU td_20.17065
Artikelcode leverancier 230426
Doelgroep Senior
Racketgewicht 300 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 600 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Racket Lengte Standaard
Spelers Marin Čilić
Productlijn Prestige
Type Racket Controle
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Head Graphene XT Prestige Rev Pro
Je waardering
Maattabel