STORE Den Bosch

 

 

 

Adres

Sint Teunislaan 68
5231 BR 's-Hertogenbosch

 

Openingstijden

Maandag:
12:30 - 18:00 uur

Dinsdag en woensdag:
10:00 - 18:00 uur

Donderdag en vrijdag: 
10:00 - 21:00 uur

Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

5, 24 & 31 dec:
10:00 - 17:00 uur

25, 26 dec & 1 jan:
Gesloten

 

Contact

Tel.: 0252-200016
Email: denbosch@tennisdirect.nl

 

 

 

WELKOM BIJ TENNISDIRECT STORE DEN BOSCH

Vol trots heten we jullie van harte welkom in onze TennisDirect Store. De afgelopen 15 jaar hebben we hard gewerkt om de grootste online tennisspecialist van Nederland te worden! Ons doel is nog steeds om alle tennissers met de juiste materialen de baan op te laten gaan. Iedereen die graag even wil passen, een racket wil testen, of face to face advies wil van onze specialisten is van harte welkom in onze STORE Den Bosch.

Ben je op zoek naar een specifiek artikel dat je op de TennisDirect website hebt gezien? Neem dan eerst contact met ons op om te informeren of dit artikel ook in de winkel aanwezig is.

 
 

 

Ons Team.

Ons Team.

 

 

Naam
 
Tessa Verhagen
Functie
 
Storemanager
Leeftijd
 
22 jaar

"Iedereen door een goed advies met een glimlach de winkel uit zien gaan."

 

Naam
 
Joyce Dubbeld
Functie
 
Tennisspecialist
Leeftijd
 
48 jaar

"Ik vind het fijn om mensen blij te maken, een tevreden klant staat voorop!"

 

Onze Service.

 

Onze Service.

 

AFHAALPUNT

Vanaf nu kun je je bestelling ook afhalen in Den Bosch. Je zult je bestelling dan wel telefonisch moeten plaatsen bij onze klantenservice via 0252-219107. Geef je bestelling voor 12.00 uur door, dan kun je deze de volgende dag al ophalen in Den Bosch, mits het artikel op voorraad is.

 

BESPANNEN

Je snaar gebroken tijdens het tennissen? Dan kun je het racket direct bij ons afgeven om opnieuw te laten bespannen. Tevens kun je bij ons nieuwe rackets kopen die je direct naar eigen wens kunt laten bespannen. We hebben een groot assortiment snaren in huis en geven je graag advies over de snaar die past bij jouw speelstijl en speelsterkte.

Als het niet al te druk is in de winkel, dan is je nieuwe bespanning klaar terwijl je wacht. Wanneer het druk is, zorgen we ervoor dat je racket met nieuwe bespanning 24 uur later klaar ligt in de winkel. Je kunt altijd een testracket van ons lenen om tijdens die 24 uur mee te spelen!