Handbal voor tennissers

Zowel als beginnend, recreatief en ervaren tennisser heb je vast wel van Kiki Bertens gehoord: hét tennistalent van Nederland. Maar naast de goede en enthousiaste tennissers zijn, zijn wij Nederlanders nog heel goed in een andere sport: handbal. Zo werden de Nederlandse Handbaldames in 2019 wereldkampioen!  

Nu horen we je denken: ‘wat hebben tennis en handbal, naast het succes van Nederlanders, nog meer met elkaar gemeen?’. Beide sporten hebben gemeen dat de materialen ervoor te verkrijgen zijn via hele goede webshops. Sinds kort geleden hebben wij een partnerwebshop: Handbalshop.nl. Deze webwinkel biedt een groot assortiment handbalartikelen aan. Van officiële verkoper van het Nederlands Handbalteam tenue tot de fijnste handbalschoenen en van handballen tot blessurepreventie, alles wat je maar wenst, Handbalshop.nl heeft het!

Over Handbalshop.nl

Handbalshop.nl is het resultaat van twee fanatieke handbalspelers die tijdens hun studie in 2002 ontdekten dat er helemaal geen goede (online) winkel was om handbalspullen te kopen. Uiteindelijk besloten ze om zelf een webwinkel te starten die wel alles aanbood wat een handballer wenst: Handbalshop.nl. Inmiddels zijn er meerdere winkels bijgekomen, zoals Volleybalshop.nl, Korfbalshop.nl en Hardloopshop.nl. Al deze shops vallen onder de overkoepelende website en organisatie: Sportshop.com.

Sportshop.com is in 2017 verhuisd naar een ruim bedrijfspand waar in het magazijn meer dan 120.000 artikelen op voorraad liggen. Tegenwoordig is Sportshop.com actief in drie landen en heeft het meer dan twintig websites die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen sport.

Kleding laten bedrukken

Bij Handbalshop.nl kun je naast (team)kleding bestellen, ook kleding laten bedrukken. Sportshop.com heeft een eigen drukkerij, waardoor het maximaal maar vijf werkdagen langer duurt voor je de spullen in huis hebt en wordt kwaliteit gegarandeerd!

Vandaag voor 22:00 besteld = morgen in huis!

Plaats je op werkdagen voor 22.00 uur een bestelling, dan kun je jouw bestelling de volgende dag thuis of bij een PostNL afhaalpunt verwachten. Je profiteert al van gratis verzending bij een bestelwaarde van €50 en voor vragen kun je terecht bij de sportieve klantenservice, die je uitstekend kan informeren over het volledige assortiment.