Wij zijn blij, heel blij! Na twee jaar uitstel mogen we eindelijk weer competitie gaan spelen. Eindelijk weer dat gevoel weer van winnen of verliezen, tradities en gezelligheid op de tennisbaan. Dit gevoel is natuurlijk onbeschrijfelijk.


Dat heerlijke teamgevoel en het ontmoeten en spelen tegen andere tennisfanaten door heel Nederland. De sport en de competitie verbroederen. Tijdens de wedstrijden fanatiek, hierna de tegenstanders beter leren kennen onder het genot van een drankje. Zo´n competitiedag geeft voldoening en vliegt voorbij.


Maar alles begint natuurlijk met de juiste voorbereiding en uitrusting. De voorbereidingen op de competitie zijn momenteel in volle gang. Als team wil je straks natuurlijk wel professioneel overkomen op jouw tegenstanders. Heel veel tennisteams, professioneel en recreatief, kiezen er daarom voor om een teamkledingpakket bij ons samen te stellen. Deels is dit om professioneel over te komen, maar het is ook gewoon ontzettend leuk en draagt bij aan het teamgevoel.


De competitie-indeling is dit weekend bekend gemaakt. Het komt nu dus echt dichtbij! Stel snel jouw favoriete pakket samen voor deze uitverkocht is! Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder van wat sfeerbeelden genieten.