Yes! De Australian Open is weer begonnen. Dat betekent dus weer een hele toffe nieuwe NikeCourt collectie. De primaire kleuren van dit jaar zijn rood, groenblauw en neutrale kleuren zoals wit. En eerlijk is eerlijk, ook dit jaar stelt Nike niet teleur.

Alles over de collectie

De NikeCourt collectie is gemaakt met de meest innovatieve materialen en is ontworpen om op het hoogste niveau te kunnen presteren. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar je wil er natuurlijk ook weer hip bijlopen op de baan. Ook daar hoef jij je met deze collectie geen zorgen om te maken. We zien namelijk mooi terug hoe geometrische vormen, hoekige facetten en onderbroken designlijnen tot leven komen en deze collectie helemaal af maken.


Ben je benieuwd wat hiermee bedoeld wordt? Bekijk dan eens het Nike Court tennisjack. Dit jack is geïnspireerd op de lay-out van een tennisbaan, hoe tof is dat!


We kunnen nog pagina’s over de nieuwe NikeCourt collectie schrijven, maar het wordt tijd dat jij hem net als Naomi Osaka en Rafael Nadal zelf ervaart.
Kortom, deze collectie wil je niet missen! Bekijk hem snel en schaf jouw favoriete setje aan voordat deze uitverkocht is, want OP=OP.