De start van de US Open betekent ook weer een kersverse collectie van adidas. Ze blijven ons verrassen, dit keer hebben ze samen met Thebe Magugu een inspirerende collectie ontworpen.

Thebe Magugu is een luxe Zuid-Afrikaans modemerk. Nadat Magugu de Young Fasion Designer award had gewonnen (2019) is zijn status als wereldwijde modeontwerper snel gestegen. Zo werkt hij nu samen met luxemerken als Gucci en Dior. Zijn collecties staan voor krachtige Afrikaanse vrouwelijkheid en inclusiviteit. Dit komt dan ook terug in de nieuwe Thebe Magugu collectie van adidas. Hij zorgt samen met adidas voor een mooi primeur. Voor de eerste keer ooit introduceert adidas drie unisex-stijlen die op het veld zullen worden gedragen door zowel vrouwen als mannen. Ook hierin laat adidas zien dat het met zijn tijd mee wil gaan. Om de collectie helemaal inclusief te maken biedt adidas diverse kleding ook in extra maten aan. Ook voor deze collectie gebruikt adidas gerecyclede materialen om de impact op de natuur zo klein mogelijk te houden.

Zie jij een van jouw favorieten met een gave adidas outfit lopen? Bestel hem dan snel in onze shop voor hij uitverkocht is.