Daar is die dan, de adidas Avacourt! adidas haar doel is om met de Avacourt de best mogelijke dames tennisschoen in de hele industrie te maken. Het laatste waar spelers op de baan aan willen denken is namelijk hun schoenen. “Deze moet je te allen tijde kunnen dragen zonder blaren, ongemak of verwondingen”, aldus adidas. Hij ziet er in ieder geval tof uit. Dat belooft wat!

 

Om dit doel te kunnen bereiken heeft adidas een aantal optimalisaties op huidige technologieën doorgevoerd. Zo heeft adidas nieuwe (gelaagde) tussenzool ontworpen die zorgt voor een geoptimaliseerde mix van zachte en stabiele demping. Verder is ook het Torsion systeem in de schoen geoptimaliseerd. In dit systeem biedt de zool van de schoen de brug tussen de voorvoet en achtervoet. Door de middenvoet te ondersteunen, rolt de voet namelijk beter af. Dit zorgt ervoor dat de voet minder belast wordt en de kans op blessures verkleint. And last but not least, de schoen ziet er ook gewoon heel tof uit en is hij exclusief voor dames!

 

Of adidas het doel heeft bereikt? Dat kun je vanaf nu zelf beoordelen! Bekijk de schoen in onze shop en schaf snel jouw maatje aan voor die uitverkocht is.