Gratis bespancursus bij TennisDirect

 

We weten allemaal dat het als tennisser essentieel is om een goede bespanning in je racket te hebben. Dit kun je laten doen, maar je kunt ook zelf aan de slag. Het werken met een bespanmachine is niet zo lastig als het misschien lijkt. Dit laten we je zien tijdens de gratis bespancursus.

Je krijgt uitleg over diverse soorten bespanmachines en natuurlijk de verschillende typen snaren. Na afloop kun je zelf een racket bespannen en weet je precies welke bespanmachine het beste bij jouw wensen past.

 

Waarom zelf bespannen?

Bekijk hier onze volledige assortiment bespanmachines. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Waar en wanneer?

De cursus vind plaats van 10:00 tot 12:00 in onze TennisDirect STORE bij Dekker Zoetermeer. Zie voor de cursusdata onderstaande informatie.

TennisDirect Store Zoetermeer
Scheglaan 12
Zoetermeer

 

MELD JE NU AAN!

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de gratis bespancursus. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging met alle informatie. Er is plek voor maximaal 20 personen.

Voornaam: Achternaam: Aantal Personen: Cursusdatum: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: E-mailadres Ik blijf graag op de hoogte van het laatste tennisnieuws, interessante aanbiedingen voor snaren en andere tennismaterialen en uniek acties: Ik ben al in het bezit van een bespanmachine De datum van de eerstvolgende bespancursus is zondag 19 mei. Tijdstip: