Vorige pagina

Babolat Pure Strike Tour

SKU
td_20.11591
  • Type Racket: Controle
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Andere kleuren

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Babolat Pure Strike Tour 18 x 20 is een racket uit de nieuwe Pure Strike serie van Babolat. De nieuwe Pure Strike rackets van Babolat zijn ontworpen voor hoge precisie. De rackets zijn ontworpen voor spelers met een gemiddelde/middellange slag die op zoek zijn naar een blad die zorgt voor veel balgevoel en controle. Zowel tourspelers als fanatieke competitiespelers ervaren een uitstekende mix tussen veel controle en de nodige power.

Dit zware racket weegt 320 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het handleweight balanspunt van 315 mm biedt veel balcontrole en de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. 

Het racket heeft een bladgrootte van 630 cm2 en biedt een goede mix van power en extra balgevoel. De middelgrote sweetspot(=ideale plaats om de bal te raken) zorgt tevens voor extra controle. Het gesloten snarenpatroon van 18 x 20 biedt minder spinpotentie, maar zorgt voor een hogere duurzaamheid van de snaren en draagt ook bij aan extra controle.

Toegepaste technologieën
De nieuwe vorm van het blad, X sider, vergroot de sweetspot met 10% waardoor verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd worden en de speler kan genieten van meer power en spelcomfort. De Response Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst, is toegepast op de Pure Striker. Dankzij het nieuwe Pebax materiaal in de tubings en tubingrand is er langer en beter contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer balcontrole en balgevoel ontstaat.

De Evo Beam technologie zorgt door middel van verschillende diktes voor meer stabiliteit zonder dat het ten koste gaat van het balgevoel. De Stabilizer technologie bestaat uit een hybride frame constructie met sterke carbonvezels voor een verbeterde stabiliteit. Dit leidt tot meer balgevoel en zorgt voor meer precisie.

Meer informatie
SKU td_20.11591
Artikelcode leverancier 101198
Doelgroep Senior
Racketgewicht 320 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 630 cm2
Snarenpatroon 18 x 20
Racket Lengte Standaard
Merk Babolat
Productlijn Pure Strike
Type Racket Controle
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Babolat Pure Strike Tour
Je waardering
Maattabel