Vorige pagina

Babolat Pure Strike 16x19

SKU
td_20.12529
  • Type Racket: Controle
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Andere kleuren
  1. Babolat Pure Strike 16x19
    Babolat Pure Strike 16x19
    Vanaf € 183,90 Normale prijs € 229,95

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Babolat Pure Strike 16x19 is een racket uit de nieuwe Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike rackets van Babolat zijn ontworpen voor hoge precisie. De rackets zijn ontworpen voor spelers met een gemiddelde/middellange slag die op zoek zijn naar een blad die zorgt voor veel balgevoel en controle. Zowel competitiespelers als fanatieke wedstrijdspelers ervaren een uitstekende mix tussen power en veel controle.

Dit middelzware racket weegt 305 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het snarenpatroon van 16x19 biedt een goede mix tussen power en controle. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor meer balcontrole en wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het middelgrote racketblad van 630 cm2 zorgt tevens voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De vorm van het blad, X Sider, vergroot de sweetspot met 10% waardoor verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd worden en de speler kan genieten van meer power en spelcomfort. De Response Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst, is toegepast op de Pure Strike. Dankzij het nieuwe Pebax materiaal in de tubings en tubingrand is er langer en beter contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer balcontrole en balgevoel ontstaat. De Evo Beam technologie zorgt door middel van verschillende diktes voor meer stabiliteit zonder dat dit ten koste gaat van het balgevoel. De Stabilizer technologie bestaat uit een hybride frame constructie met sterke carbonvezels voor een verbeterde stabiliteit. Dit leidt tot meer balgevoel en zorgt voor meer precisie.

Pak nu de leiding met de nieuwe Babolat Pure Strike 16x19!

Meer informatie
SKU td_20.12529
Artikelcode leverancier 101196
Doelgroep Senior
Racketgewicht 305 Gram
Balans 320 mm
Bladgrootte 630 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Racket Lengte Standaard
Productlijn Pure Strike
Type Racket Controle
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Babolat Pure Strike 16x19
Je waardering
Maattabel