Vorige pagina

Babolat Pure Aero Tour

SKU
td_20.13415
  • Type Racket: Controle, Power, Spin
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Andere kleuren

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Babolat Pure Aero Tour is afkomstig uit de Pure Aero collectie van Babolat. De Pure Aero rackets van Babolat zijn ontworpen om te domineren. Het nieuwe aerodynamische frame zorgt voor een hogere topsnelheid en geeft in combinatie met de geoptimaliseerde besnaring nog meer topspin!

Dit zwaardere racket van 315 gram vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 315 mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een hogere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 dat in combinatie met de gemiddelde sweetspot zorgt voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De Aeromodular 2 is een nieuw frame dat speciaal is ontworpen om de aerodynamica te optimaliseren. Dit zorgt voor nog meer balsnelheid zonder dat de controle afneemt. De FSI technologie zorgt door middel van een smaller snarenpatroon rond de sweetspot en het woofer systeem voor meer controle, power en comfort. De snaren rond de hoger liggende sweetspot zorgen voor extra controle bij iedere slag. De GT technologie zorgt voor uitstekende stabiliteit en verhoogd de precisie. Het Cortex Demping Systeem, net boven de grip, filtert de trillingen die ontstaan. Door de afname van deze trillingen voelt het racket comfortabel aan.

Meer informatie
SKU td_20.13415
Artikelcode leverancier 101306-142
Doelgroep Senior
Racketgewicht 315 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Racket Lengte Standaard
Merk Babolat
Productlijn Pure Aero
Speler David Goffin
Type Racket Controle, Power, Spin
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Babolat Pure Aero Tour
Je waardering
Maattabel