Afhalen bij TennisDirect

 

 

 

Adres

Veerpolder 32
2361 KW Warmond

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00 - 17:30 uur

Zaterdag:
10:00 - 16:00 uur

 

Contact

Tel.: 0252-219107
Email: info@tennisdirect.nl

 

 

 

Je nieuwe tennisspullen nog dezelfde dag in huis!

Heb je vanmiddag een wedstrijd en geen goede ballen meer in huis? Of heb je vanavond een feestje gepland staan en wil je graag een tennissetje geven? Of wil je simpelweg besparen op de verzendkosten? Vanaf nu kun je je bestelling dezelfde dag nog afhalen bij ons hoofdkantoor in Warmond. Sterker nog, tijdens kantoortijden ligt je bestelling binnen 2 uur klaar om afgehaald te worden!

Dit is echter niet de enige locatie waar je terecht kunt voor al je tennisbenodigdheden. Woon je dichter in de buurt van Amsterdam, Zoetermeer of Den Bosch? Dan kun je je bestelling de volgende dag ook afhalen in één van onze stores.

Let op: Het afhaalpunt in Warmond is alleen bedoeld voor het afhalen van bestellingen die reeds via onze website of telefonisch geplaatst zijn, ofwel voor het inleveren van retourartikelen. Aangezien ons afhaalpunt geen winkel betreft, is het niet mogelijk om bestelde producten te passen of producten ter plaatse te kopen, bestellen, bekijken en/of omruilen. Hiervoor ben je uiteraard wel van harte welkom in onze winkels in Amsterdam, Zoetermeer en Den Bosch.

 
 Hoe werkt het afhalen op het afhaalpunt?.

 

Hoe werkt het afhalen op het afhaalpunt?.

 

Hoe plaats ik een afhaalorder?

Plaats je bestelling eenvoudig en snel via onze website en selecteer de bezorgmethode "Afhaalpunt Warmond" bij het afronden van je bestelling.
Je bestelling ligt tijdens kantoortijden binnen 2 uur klaar om afgehaald te worden.

Niet in de gelegenheid om de order via onze website te plaatsen? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 0252-707077 voor het plaatsen van de bestelling.
Het is NIET mogelijk om artikelen direct te passen of om te ruilen bij ons afhaalpunt.

 

Waar kan ik het afhaalpunt vinden?

Het afhaalpunt is gevestigd op de Veerpolder 32 in Warmond. Dit is gevestigd tegenover Dekker Sport & Party centrum in Warmond.

Als je met de auto komt, kun je afslag 4, Warmond op de a44 nemen. 

 

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Via onze website kun je op verschillende manieren de betaling voldoen, waaronder iDeal, Creditcard en Paypal.

Wanneer je je bestelling telefonisch plaatst, betaal je veilig en vertrouwd via de pin op locatie. Helaas kunnen we geen cash betalingen accepteren.

 

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Het afhaalpunt is van maandag tot vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30. Op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Je bestelling ligt binnen 2 uur na bestelling klaar om afgehaald te worden.