Afhalen bij TennisDirect

 

 

 

Adres

Warmonderweg 5
2171AH Sassenheim

A44 Afslag 4, Warmond

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00 - 17:30 uur

Zaterdag:
10:00 - 16:00 uur

 

Contact

Tel.: 0252-219107
Email: info@tennisdirect.nl

 

 

 

Je nieuwe tennisspullen nog dezelfde dag in huis!

Heb je vanmiddag een wedstrijd en geen goede ballen meer in huis? Of heb je vanavond een feestje gepland staan en wil je graag een tennissetje geven? Of wil je simpelweg besparen op de verzendkosten? Vanaf nu kun je je bestelling dezelfde dag nog afhalen bij ons hoofdkantoor in Sassenheim. Sterker nog, tijdens kantoortijden ligt je bestelling binnen 2 uur klaar om afgehaald te worden!

Dit is echter niet de enige locatie waar je terecht kunt voor al je tennisbenodigdheden. Woon je dichter in de buurt van Amsterdam, Zoetermeer of Den Bosch? Dan kun je je bestelling de volgende dag ook afhalen in één van onze stores.

Let op: Het afhaalpunt in Sassenheim is alleen bedoeld voor het afhalen van bestellingen die reeds via onze website of telefonisch geplaatst zijn, ofwel voor het inleveren van retourartikelen. Aangezien ons afhaalpunt geen winkel betreft, is het niet mogelijk om bestelde producten te passen of producten ter plaatse te kopen, bestellen, bekijken en/of omruilen. Hiervoor ben je uiteraard wel van harte welkom in onze winkels in Amsterdam, Zoetermeer en Den Bosch.

 
 Hoe werkt het afhalen op het afhaalpunt?.

 

Hoe werkt het afhalen op het afhaalpunt?.

 

Hoe plaats ik een afhaalorder?

Plaats je bestelling eenvoudig en snel via onze website en selecteer bij “Verzending” de bezorgmethode "Afhaalpunt Sassenheim" bij het afronden van je bestelling.
Je bestelling ligt tijdens kantoortijden binnen 2 uur klaar om afgehaald te worden.

Niet in de gelegenheid om de order via onze website te plaatsen? Je kunt je bestelling ook telefonisch plaatsen bij een van onze medewerkers op de klantenservice.
Bel 0252-219107 en plaats je bestelling!

Het is NIET mogelijk om artikelen direct te passen of om te ruilen bij ons afhaalpunt.

 

Waar kan ik het afhaalpunt vinden?

Het afhaalpunt is gevestigd op de Warmonderweg 5 te Sassenheim. Als je met de auto komt dan moet je afslag 4, Warmond op de A44 hebben. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf station Sassenheim kun je zowel te voet (10 a 15 minuten) als met de bus bij de Warmonderweg komen.

 

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Via onze website kun je op verschillende manieren de betaling voldoen, waaronder iDeal, Creditcard en Paypal.

Wanneer je je bestelling telefonisch plaatst, betaal je veilig en vertrouwd via de pin op locatie. Helaas kunnen we geen cash betalingen accepteren.

 

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Het afhaalpunt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30. In het weekend kun je echter ook bij ons terecht. We zijn zaterdags geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Je bestelling ligt 2 uur na bestelling klaar om afgehaald te worden.