Selectie

Uw huidige selectie

  1. Toernooisponsoring

Filter

Zoek specifiek.

Zoekt u een sponsor voor het jaarlijkse tennistoernooi op uw vereniging? TennisDirect is ook dit jaar weer op zoek naar 100 toernooien om te sponsoren. Naast een 20% korting op waardebonnen voor alle finalisten, zitten er een aantal leuke prijzen in ons sponsorpakket, zoals een gratis give away voor alle deelnemers en een gratis tennishanddoek t.w.v. €17,95 voor de winnaars van de categorieën. Bovendien krijgt de vereniging een zeer scherpe prijs aangeboden op de ballen voor het toernooi.

Interesse? Neem dan contact met ons op via de interesse button op deze pagina.

Waarom TennisDirect waardebonnen voor de finalisten?

De waardebonnen van TennisDirect zijn leuk voor iedere tennisser, omdat u zelf kunt kiezen of u kleding, schoenen, een racket of accessoires ervan koopt. De meeste tennissers zijn bekend met de webshop van TennisDirect en kunnen dus vertrouwd, eenvoudig en voordelig de gewonnen prijs verzilveren.

Sponsoring van maximaal 100 open toernooien!

TennisDirect sponsort ook dit jaar maximaal 100 toernooien. Dus mocht u interesse hebben in dit sponsorvoorstel, stuur dan snel een mail via de contact button. Wij nemen binnen een aantal dagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

TennisDirect Toernooisponsoring