Selectie

Uw huidige selectie

  1. Toernooisponsoring

Filter

Zoek specifiek.

Zoek je een sponsor voor het jaarlijkse tennistoernooi op jouw vereniging? TennisDirect is ook dit jaar weer op zoek naar 100 toernooien om te sponsoren. Naast een 20% korting op waardebonnen voor alle finalisten, zitten er een aantal leuke prijzen in ons sponsorpakket, zoals een gratis tennisbal sleutelhanger voor alle deelnemers en een gratis tennishanddoek t.w.v. €17,95 voor de winnaars van de categorieën. Bovendien krijgt de vereniging een zeer scherpe prijs aangeboden op de ballen voor het toernooi.

Interesse? Neem dan contact met ons op via de button onderaan deze pagina.

Waarom TennisDirect waardebonnen voor de finalisten?

De waardebonnen van TennisDirect zijn leuk voor iedere tennisser, omdat je zelf kunt kiezen wat je ervan koopt, kleding, schoenen, een racket of accessoires. De meeste tennissers zijn bekend met de webshop van TennisDirect en kunnen dus vertrouwd, eenvoudig en voordelig de gewonnen prijs verzilveren.

Sponsoring van maximaal 100 open toernooien!

TennisDirect sponsort ook dit jaar maximaal 100 toernooien. Dus mocht je interesse hebben in dit sponsorvoorstel, stuur dan snel een mail via de contact button. Wij nemen binnen een aantal dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

TennisDirect Toernooisponsoring
  • 2 echte winkels
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren & omruilen
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €99,-