Selectie

Uw huidige selectie

  1. Verenigingen

Filter

Zoek specifiek.

TennisDirect helpt uw vereniging!

TennisDirect biedt uw vereniging toegang tot een compleet assortiment van tennisartikelen. Als tennisvereniging bent u natuurlijk altijd op zoek naar de juiste tennisballen, baanmaterialen of toernooisponsoring. Bekijk hier wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen:


Toernooisponsoring

Iedere jaar sponsoren wij een groot aantal tennistoernooien. De vereniging profiteert van extra korting op de waardebonnen voor alle finalisten en ontvangt tevens een extra sponsorpakket ter waarde van €75,- met leuke prijzen en give aways voor de deelnemers. Bovendien krijgt de vereniging een zeer scherpe prijs aangeboden op de tennisballen voor het toernooi.


Verenigingsballen

Met onze vernieuwde prijslijst verenigingsballen kunnen wij uw vereniging scherpe prijzen aanbieden als het gaat om tennisballen. Op aantallen boven de 48 dozijn geven wij een speciale verenigingskorting. Bekijk ons ruime assortiment en maak profiteer van scherpe prijzen! 


Winddoeken

TennisDirect levert al jaren bedrukte winddoeken aan meer dan 250 verenigingen in Nederland en Belgie. Onze winddoeken zijn zeer duurzaam en worden bedrukt met speciale UV inkt waardoor de bedrukking vele malen beter en langer zichtbaar is. Heeft u winddoeken nodig voor u vereniging dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres. Wij garanderen de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!


Tenniskids

Om het TennisKids concept goed te kunnen laten slagen heeft iedere tennisvereniging natuurlijk de juiste materialen nodig. TennisDirect heeft een starterspakket samengesteld. Dit pakket is een goede basis om te starten met TennisKids. Het TennisKids pakket kan ook op maat gemaakt worden naar de gewenste hoeveelheden en artikelen.