Tennisrackets

Tennisrackets

Tennisrackets van alle bekende racketmerken vind je bij TennisDirect, de online tennisspecialist van de Benelux. De specialist op het gebied van schoenen, tassen, kleding en accessoires voor de fanatieke tennisser. Door het grote aanbod van tennisrackets van merken als Babolat, Wilson, Dunlop, Head, Prince en Yonex vind je altijd een tennisracket dat bij je past. Weet je niet welk racket je moet kiezen? Bekijk dan onze informatiepagina over tennisrackets of neem contact op met onze klantenservice.

Het online kopen van een tennisracket doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Blijkt het tennisracket toch niet aan jouw verwachtingen te voldoen, dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug. Wil je een racket testen? Dit kan uiteraard.  Neem contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je een uitgebreid advies geven over de keuze van het voor jou geschikte racket en zijn er van overtuigd dat je, mede door ons advies, het tennisracket vindt waar je naar op zoek bent. 

Laagste prijsgarantie op alle rackets
Kom je elders binnen 10 dagen na aankoop het zelfde racket tegen voor een lagere prijs dan betaalt TennisDirect je het verschil gewoon terug. Je betaalt dus nooit teveel bij TennisDirect!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in
  • 2 echte winkels
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren & omruilen
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €99,-